Info

Van harte welkom op de site van JH Totaal BOUW B.V.

KWALITEITSBOUWERS

JH Totaal Bouw is een jong aannemersbedrijf met grote ervaring in huis en een enthousiast team van collega vakmensen die met veel gevoel voor onze OPDRACHTGEVER(S) kwaliteit willen maken en ook leveren. Zowel in woningbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

De opdrachtgever staat bij ons centraal, van initiatief tot de uitvoering begeleiden wij ieder denkbaar bouwproject. De opdrachtgever wenst kwaliteit, wij kunnen en willen dat leveren voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wat de klant bedenkt, maken wij.

Met een enthousiast team bekende mensen staan wij daarvoor garant en spelen wij in op de behoefte van kwalitatieve bouwwerken. In onze eigen moderne timmerwerkplaats realiseren we zaag en freeswerk alsmede aftimmeringen op maat zoals het vroeger hoorde.

Voor onze eigen bouwwerken maar ook voor collega aannemers, maken wij diverse onderdelen in deze werkplaats die voor de bouw van belang kunnen zijn, van aftimmerlat tot prefab skelet. Ook voor de ontwikkeling van een bouwplan kunnen wij u adviseren vanaf het bestemmingsplan en het ontwerp tot aan de werkelijke bouw. Projecten die in uw ogen misschien onmogelijk lijken, realiseren wij.

KWALITEIT IS ONS MOTTO en uw tevredenheid is de basis van ons succes.

Voor een vrijblijvend gesprek of informatie kunt u altijd bellen (06 24 66 79 20) of e-mailen naar jan@jhtb.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij brengen u graag in contact met de projectrealisatie afdeling via ons e-mail adres info@jhtb.nl


ONZE EERSTE VOORWAARDEN ZIJN KWALITEIT EN OVERLEG. Verder zijn onze ALGEMENE VOORWAARDEN gedeponeerd bij de kamer van koophandel en zijn uiteraard op verzoek verkrijgbaar.

Jan Hilverts
dga

inloggen