Van harte welkom op de site van JHTB, JH Totaal BOUW B.V., kwaliteitsbouwers.

JH Totaal Bouw is een jong aannemersbedrijf met grote ervaring in huis en een enthousiast team collega vakmensen die met veel gevoel voor onze opdrachtgever(s) kwaliteit willen maken en ook leveren. Zowel in woningbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres.


KWALITEIT IS ONS MOTTO
Uw tevredenheid is de basis van ons succes.

Voor een vrijblijvend gesprek of informatie kunt u altijd bellen
(06-24667920) of e-mailen (klik op Contact). Wij nemen dan zo spoedig
mogelijk contact met u op. • Eiken Carport in stijl van eerder gebouwde woning

  Ontworpen door Jacob van Puurveen

 • Uitbreiding DE ROLLER te BARNEVELD

  Voor firma De Roller een uitbreiding en vernieuwing van de natte ruimten en de kantine, eenvoud siert, uitgewerkt door PVL bouw en advies.

 • Verbouw woonboerderij te Blaricum

  Onder directievoering van BAB Henk de Reus uit Schermerhorn wordt een gedateerde woonboerderij van binnen tot buiten aangepakt met een nieuwe rietenkap en intern de nodige aanpassingen en upgrading van ruimten.

 • Verbouw woning te Blaricum

  Door BAB CAsper Vos is een plan gemaakt om de bestaande woning te voorzien van een rieten kap met een kleine uitbreiding daaraan ten grondslag.

 • Villa te Laren

  Een door Atelier 3 ontworpen Villa gebouwd onder directievoering van Jacob van Puurveen, de foto's spreken voor zich!

 • Nieuwbouw kantoor met bedrijfshal Just For Life

  Een nieuwe hal met kantoren op nieuwbouwterrein in Vathorst. Ontwerp door PVL bouw en advies in goede samenwerking met Wiecher Hoekzema van ontwikkelingsbedrijf Vathorst en de gemeente Amersfoort.

 • Vrijstaande Villa te Laren

  Deze volledig traditioneel gebouwde onderkelderde villa in het Gooi prachtig gelegen in de bosrand. Ontwerp en directie voering door J.P. Roselaar. Sloop bestaande woning begin 2011 uitvoering bouwkundige bouw 2011 / 2012.

 • Vrijstaande woning in Vathorst

  Voor de familie A. Mars bouwen we een schitterende Villa ontworpen en uitgewerkt door Atelier3 te Leusden. Bouwbegeleiding door Jacob van Puurveen van Atelier3, mannen met verstand van bouwen, uitvoering 2011 / 2012.

 • Vrijstaande Villa te Huizen

  Voor de fam. Van Vuurde te Huizen gaan we een vrijstaande Villa bouwen met daar gedeeltelijk onder een kelder. Directievoerende architect B.O.S. te Blaricum onder supervisie van Menno Ongering. Aanvang 4e kwartaal 2009.

 • Nieuwbouw woning met garage te Amersfoort

  Nieuwbouw luxe woning met garage te Amersfoort, opdrachtgevers fam. J. Smits en Y. de Vette. Gebouwd onder directievoering van dhr. A. van de Visch van A.B.I. te Barneveld. Aanvang september 2005, oplevering voorjaar 2006.

inloggen